Home Page
Amarant
Meer informatie?
Verloskundige praktijk Amarant

Via de mail ben ik ook goed bereikbaar
voor niet dringende vragen:
E-mail Verloskundige praktijk Amarant

Volwaardige zorg op een kleinschalige en persoonlijke manier

De grootste kracht van Amarant is om volwaardige zorg te bieden op een kleinschalige en persoonlijke manier. Wij nemen de tijd voor jou en geven je aandacht wanneer je dat nodig hebt.

Wij zijn er van overtuigd dat het opbouwen van wederzijds vertrouwen en zorgen voor optimale voorbereiding de uiteindelijke bevalling ten goede komt. Daarnaast gaan wij uit van de kracht van iedere zwangere vrouw en haar eigen kunnen, en proberen we te bereiken dat je vol zelfvertrouwen de bevalling in zal gaan.

Iedere zwangere heeft bij ons een individueel zorgplan waarvan alle verloskundigen op de hoogte zijn, zodat je professionele zorg op maat krijgt, dat is afgestemd op jouw wensen. We vinden het belangrijk dat iedereen met een goed gevoel terugkijkt op de geleverde zorg gedurende zwangerschap, bevalling en kraambed. Onze verloskundigen brengen elk hun eigen specialisme en expertise in. Er is ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en er wordt gebruik gemaakt van elkaars krachten en kwaliteiten.

Verloskundige praktijk Amarant is in 2014 gestart door Mirte. Zij wilde net wat meer kunnen bieden dan alleen de primaire verloskundige zorg. Zorg waar naast de medisch inhoudelijke kant ook ruimte is voor persoonlijke aandacht, wensen en behoeften van de zwangere en haar partner. Dat hier behoefte aan was onder de zwangeren bleek wel uit het feit dat de praktijk snel groeide. Om optimale zorg voor de zwangeren te kunnen behouden en een goede balans tussen werk en privé te vinden, was het nodig om de praktijk uit te bereiden. In januari 2016 is verloskundige praktijk Amarant dan ook een maatschap geworden, waarin Aletta Karstens, Corinne Vermeer en Mirte van den Heuvel hun krachten gebundeld hebben.
Divider

Aanmelden

Openingstijden Vrouwen die zwanger zijn of zwanger willen worden en wonen in Capelle a/d IJssel, de Rotterdamse wijken hieraan grenzend of Nieuwerkerk a/d IJssel zijn van harte welkom in onze praktijk. Ben je bij de gynaecoloog onder controle en heb je een verloskundige nodig die je kraambed verzorgd, dan kun je ook contact met ons opnemen. Twijfel je of jouw adres binnen ons gebied valt, dan kun je ons altijd even bellen of mailen.

Contact Informatie

Contact info Voor spoedgevallen, de bevalling of voor het doorgeven van kraambedden kun je bellen naar de dienst telefoon: 0610 004 040 (krijg je de voicemail dan waren wij niet in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden, spreek dan een berichtje in en je wordt zo snel mogelijk terug gebeld).
Krijg je ons onverhoopt toch niet te pakken laat één van ons dan oppiepen via de boodschappendienst: 010 - 420 66 11.

Voor het maken van een afspraak kun je het aanmeldingsformulier invullen, we streven ernaar om binnen 1 werkdag te reageren.

Als je telefonisch een afspraak met ons wilt maken of geen dringende vraag hebt, kun ons bereiken via: 010 - 236 18 41 (krijg je het antwoordapparaat spreek dan een boodschap in, je wordt dan zo snel mogelijk terug gebeld).

Bezoek & Postadres
Gezondheidscentrum Spoorlaan
Spoorlaan 20H
2908 BG Capelle aan den IJssel

Website

Openingstijden Meer informatie over de verloskundige praktijk Amarant, kunt u vinden op de website: Verloskundige praktijk Amarant
↑ Naar boven