Home Page

De specialist in beweging


Bijna drie miljoen mensen vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Deze specialist zorgt dat u weer zo optimaal mogelijk kunt bewegen. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk, de fysieke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een sportblessure, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt.

De fysiotherapeut gaat resultaatgericht aan het werk, met de bedoeling om u zo snel en zo goed mogelijk weer op de been te helpen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen en lichamelijke situatie en mogelijkheden.

Het team van Fysiotherapie en Manuele Therapie Mourik/Lantinga

Fysiotherapie
Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zodanig dat u er weer plezier in krijgt om op de fiets te springen of een mooie wandeling te maken. De fysiotherapeut spoort de oorzaak en de daarmee samenhangende problemen van de klacht op en tracht deze, door middel van onder andere oefentherapie en massage, weg te nemen. Als de oorzaak van een klacht eenmaal is verdwenen, zullen de symptomen zich ook niet meer voordoen en kan uw lichaam op een natuurlijke manier herstellen.
Divider

Contact informatie

Contact Informatie Fysiotherapie en Manuele Therapie Mourik/Lantinga
Spoorlaan 20-N
2908 BG Capelle a/d IJssel
Telefoon: 010 - 450 84 01

Afspraak maken

Afspraak maken Maandag t/m Vrijdag:
van 8.00 tot 12.30 uur


Telefonisch of via het aanmeldformulier.

Website

Openingstijden Meer informatie over onze werkwijze en waarvoor u bij ons terecht kunt, kunt u vinden op onze website.
www.manueletherapiemourik.nl
↑ Naar boven